Főoldal

 

eskuvodjk_logo_blue-01(1)– Nagyon megtisztelő és köszönjük a bizalmat, pozitív visszajelzéseket, támogatást a kollégáknak, valamint A barátoknak és nem utolsó sorban a pároknak, hogy harmadik jelöltség után 2015-ben megkaphattuk az év ESKÜVŐI DJ-je díjat a Hungarian Wedding Gálán  http://www.hungarianweddinggala.com

eskuvodjk_logo_blue-01(1)– Szeretettel várunk az első őszi esküvő kiállításon! Keressetek bizalommal minket a 373-as standon és osszátok meg velünk, hogy tetszik a kiállítás és a hang-fény színpad technikánk amivel a kiállítás 3 program pontján találkoztok 🙂  Gyertek, mi is ott leszünk! http://www.eskuvo-kiallitas-osz.hu

eskuvodjk_logo_blue-01(1)– Először is engedjétek meg, hogy gratuláljunk a nagy elhatározásotokhoz!

Mi a nagy nap zenei részéhez szeretnénk magunkat ajánlani, mert valami egészen mást, valami igazán izgalmas élményt szeretnénk nyújtani esküvőtökre függetlenül attól, hogy családiasabb környezetben, vagy nagy társaságban kerül megrendezésre. Törekszünk arra, hogy a legmagasabb színvonalú szolgáltatást nyújtsuk számotokra. Lemezlovasaink több éves tapasztalattal rendelkező szakemberek, számos reprezentatív rendezvény helyszínén értek már el sikereket.

1503318_806058066077330_1538366507_n

Esküvő DJK, Esküvői DJ

Válassz minket, hogy szolgáltatásunkkal emelhessük az estétek fényét!

Első közös utatok meghatározó pillanatához közeledve még nem sikerült eldönteni, hogy Dj-k vagy zenészek ˝húzzák-e el a nótátok˝? Segítünk dönteni!

Miért válassz minket? Miért válassz esküvőre Djt a zenészek helyett?
Javában hódít a retro láz itthon is és szerte a világon. A magyar vagy külföldi dalok is eredetiben szólnak igazán jól, és nem áll fenn az a veszély, hogy a Dj nem tudja a szöveget, vagy magát az örökzöld slágert előadni.

10933786_1039444792738655_4498270511793407698_n

Esküvői DJ, Esküvői DJK, Esküvő DJ, Esküvő DJK

Nem kell attól tartanotok, hogy hamisan fogják elénekelni kedvenc dalaitokat.

Nem lesznek a legnagyobb buli pillanatokban még véletlenül sem több perces leállások. (Általában egy zenekar 30-40 percenként szünetet tart).

Egy vagy két esküvői Dj lényegesen olcsóbb, mint egy nívós zenekar produkcióját finanszírozni, és a lemezlovasok az est sikeréhez ugyanúgy hozzájárulnak.
Nem kell attól félni, hogy a zenészek véletlen jobban felütnek a garatra és ebből kifolyólag nem teljesen urai munkájuknak.
Több ezer zeneszám közül lehet válogatni: a mulatóstól a Rock’n’Roll-ig, a Funky-tól a legjobb retro diszkó slágerekig, akár Rock-ot is beleértve.
Nem kell több zenészt fizetni; kérés szerint általában 1 vagy 2 Dj gondoskodik az egész estéről. Megbeszéléstől függően akár a vacsora alatt is kellemes aláfestő zenét szolgáltatunk. Képzett Dj-ink akár egyéb show-elemeket is ki tudnak hangosítani, legyen az mixer show, egyéni táncprodukció, vagy vőfély tevékenység. Tortavágáshoz megfelelő háttérzenét, fény effekteket, kérésre karaoke-t is tudunk biztosítani.

10857771_1039444886071979_727704248536175272_n

Esküvői DJ, Esküvői DJK, Esküvő DJ, Esküvő DJK

A helyszínre és a násznépre méretezett, profi, megbízható, komplett hangosítást és fénytechnikát biztosítunk.
Kérésre színpadot is tudunk szállítani a helyszínre vagy akár az anyakönyvvezetőhöz, természetesen hangosítással, vizuál-technikával együtt.

Ha egyéb rendezvényre szeretnétek bérelni fény-, hang- és/vagy színpadtechnikát, – legyen az zárt vagy szabadtér -, állunk rendelkezésetekre, kiválasztjuk az igényeiteknek legmegfelelőbb eszközöket. Természetesen technikust, műsorvezetőket, Dj-ket is tudunk biztosítani országon belül, és a határokon kívül is. Cégcsoportunk a Rise Event Agency számos területén jelen van a szolgáltatói piacon, így többféle igényt ki tudunk elégíteni számos kivitelezési megoldással.

eskuvodjk, hu, igazi, hamisíthatatlan, djként, lemezlovasként esküvői dj-ként több, EskuvoDJK.hu az igazi és hamisíthatatlan esküvői dj, több mint 7 éve esküvő djként, és több mint 15 éve lemezlovasként. Esküvői dj, esküvő djk